יוצרת מוסיקה עצמאית ומשתפת פעולה עם הרכבים שונים. מורה לדידג`רידו. מנחת סדנאות דידג`רידו ותרבויות שבטיות לילדים ולמבוגרים
אודות נועה זולו
נועה זולו מנגנת מאז שהיא זוכרת את עצמה,וכבת לנגנית קונטרבאס קלאסית ,המוסיקה היא חלק מחייה עוד בטרם נולדה.בתחילה למדה פסנתר,חצוצרה (אפילו ניגנה עליה בתזמורת צה"ל) וגם תופים.לאחר הצבא,במהלך הטיול הגדול בעולם,למדה מוסיקה והופיעה עם אמנים מקומיים בפורטו-ריקו,ארצות הברית ואפריקה. נועה ניגנה עם הרכב ה"טרייבל דאנס" הפופולארי לתקופה של שלוש שנים.במסגרת פעילותה בו הופיעה ברחבי הארץ בקביעות בהופעות ענק שסחפו אליהם למעלה מ1000 איש בכל אירוע ובשיתופי פעולה עם אמנים בסדר גודל בינלאומי,כגון- יוסי פיין,ראקש צ`אוריסיה (אמן בנסורי מהגדולים בהודו),שי בן צור ולהקת היאם,אוי דוויז`ן ונוספים .בקיץ 2008 אף הופיעו בפסטיבל הדידג`רידו הגדול ביותר באירופה !
בימים אלו נועה יוצרת מוסיקה עצמאית ומנהלת מוסיקלית של הרכב האירועים המשובח "Essence" כמו כן,נועה משתפת פעולה עם קבוצות והרכבים שונים, ביניהם "טררם", "פירומניה" והרכב הג`אז Dreaming Elephants" " המביא לקדמת הבמה את הדידג`רידו ויוצר סביבו שילוב של מוסיקת עולם ומקצבים שמושפעים ממוסיקה אלקטרונית. נועה גם מופיעה במסיבות בשילוב מטריף חושים עם מוסיקת טראנס .
בין השנים 2005-2007 נועה עבדה עם אוכלוסיות מיוחדות –תיאטרון "נא לגעת" בביצוע שחקנים חרשים-עיוורים וילדים החיים עם אוטיזם ופיגור. נועה התלמדה ועבדה יחד עם דיתה בן דוד,מטפלת בנשימה,ע"מ ליצור סדנאות בשילוב מנצל של נשימה ומוסיקה חיה.גם היום היא ממשיכה לחקור את שלל אפשרויות הטיפול בדידג`רידו ובמוסיקה באופן פרטני ובקבוצות.
נועה הינה מורה מוסמכת ליוגה,בוגרת קורס מורים ליוגה בביה"ס ליוגה הוליסטית של פסי פייג,מנחת סדנאות טראנס-דאנס ותרבויות שבטיות לילדים ומבוגרים באירועים פרטים ובפסטיבלים ברחבי הארץ.כמורה לדידג`רידו היא לימדה ומלדמת תלמידות ותלמידים רבים.
קישור לאתר של נועה זולו : www.noazulu.com
קישור לעמוד youtube ,עם וידאו ממסיבות והופעות :http://www.youtube.com/NoaZulu