דרך גוף מלווים יוצרים ומדריכים בכל עולמות הגוף והתנועה. נשמח לבנות יחד את האירוע המושלם בשבילכם! על מנת להזמין סדנה או פעילות הקליקו על כפתור ההצטרפות וענו בטופס שיפתח על כמה שאלות קצרות.
סדנה המתקיימת כפעימה חודשית, אוספת מתוך ואל החודש, 12 פעמים בשנה. עוגן, מרוכז, חי ונושם ריקוד. משחרר, אוסף, מנקה, ממלא, משמן את העיגולים והמעגלים בחיים, מאחד חלקים בפנים. כל פעם היא ייחודית, מתרחבת אל הרגע, ללא מאמץ בסטודיו ואל תוך החיים.
מפיקה את פסטיבל הקונטקט, החגיגה השנתית של קהילת הקונטקט בישראל!!! הזדמנות נהדרת לצלול לעולם הקונטקט ולהכיר מורים שונים מהארץ ומחו"ל. מגוון רחב של סדנאות עומק ושיעורים לכל הרמות.
מרחב תנועת החיים מאפשר התפתחות אישית, ריפוי והעצמה לכל אשה. הוא נוצר באהבה ממסעי האישי בעולמות התנועה, הריפוי והרוח מעל 30 שנה. מהות עבודתי ליצור מרחב שיש בו הקשבה, בטחון ואהבה בו תוכלי לפגוש ולגלות את עצמך מחדש, לקבל השראה וכלים לאיזון ושחרור הגופנפש ולממש את הפוטנציאל הטמון בך.
ורטיגו כח האיזון הוא מרכז למחול משולב של עמותת ורטיגו למחול המזמין אנשים עם וללא מוגבלות לדיאלוג ושיתוף יצירתי דרך תנועה. למרכז תכנית שנתית ואנסמבל המזמין משתתפים עם יכולות פיזיות מגוונות לתהליך יצירתי שיוצג בפני קהלים שונים.
קמפוס יער מארח 600 משתתפים מדי שבוע בתכניות השנתיות, החל מתכניות סביבה בדגש על התנסות מעשית, ללימודי תעודה, דרך תכניות התפתחות אישית ומגוון תכניות תנועה - כולן בממשק עם עולם התוכן של קיימות מעשית.
מרכז למחול עכשווי בירושלים: גוף המפיק ויוזם אירועי מחול גדולים ומרכזיים בעיר לצד הרצת פרוייקטים קהילתיים ומקצועיים כאחד. הוקם במטרה לפתח את העשייה בתחום המחול העכשווי העצמאי בירושלים ואת מרכז הבירה כמרחב תרבות בינלאומי ומקצועי.
שרונה יוצרת ומציגה בארץ, בארופה ובאפריקה יצירות המשלבות תנועה, קול ווידאו ארט. עבודותיה מחברות אלתור וכוריאוגרפיה בנויה לכדי מכלול אחד ויוצרות על הבמה מרקם אנושי, אותנטי וחד פעמי. מנחה סדנאות לתהליכי חשיבה יצירתית לאמנים ובמגזר העסקי.
דרך עבודה עם שיטות תנועה וריקוד פשוטות ועוצמתיות- חמשת המקצבים והמרחב הפתוח- אנו מפתחים מודעות גופנית-נפשית, משכללים את יכולת ההבעה, הספונטניות והשחרור, ומוצאים את מרכז השקט הפנימי והחיבור לרוח.
בבית הספר לאמנויות המחול שלושה מסלולים: מחול ותנועה, מורים בפועל ומסלול תיאטרון מחול
שמי הדס ולאחרונה פתחתי מרכז ליצירה תנועה וריפוי. המרכז מיועד לבוגרים, מגילאים 20+. המרכז מתמקד בלימוד תנועה יציבות משחק. כל המטרה שאנשים יטפלו בעצמם בעזרת תנועה וזרימת הצ`י.
כלים הוא מקום והזמנה למחשבה ואימון בעבודה כוריאוגרפית. אפשרות מחודשת לבדיקת מעשה היצירה שנקרא מחול. בכלים מתקיימים שיעורים, סדנאות ומופעים שעניינם מחקר, שיח והתבוננות מחודשת ביחסים בין יצירה, יוצר וקהל.
הסדנה מכשירה לרקדנות מקצועית וליצירה צעירה תוך מתן כלים לפיתוח הכשרון האומנותי ומעניקה התנסות וחוויות בעולם המחול.המסלול הינו תלת-שנתי לבוגרים (18 ומעלה).
מרכז התנועה `שדרות אדמה` הינו מרכז מחול בעיר שדרות - ב2017 ליאת דרור וניר בן גל החליטו לעזוב את מצפה רמון אחרי 17 שנות פעילות ב`אדמה` ולעבור אל שדרות. מתוך אמונה בכוחן של האומנות, היצירה ותנועת הגוף להשפיע על העולם ולייצר חברה בריאה וחיה.