מהי גאגא

מהי גאגא מאת צוות האתר מתוך דבריו של אוהד נהרין - BodyTv - דרך גוף
מהי גאגא מאת צוות האתר מתוך דבריו של אוהד נהרין - BodyTv - דרך גוף


גאגא נולדה מתוך אמונה בכוח המרפא של התנועה. מציעה דרך לחזק את הגוף, לשכלל את הגמישות, הזריזות והיעילות, להעיר את החושים והדמיון.

העבודה משכללת את התנועה האינסטינקטיבית ומחברת את החלטות התנועה המודעת.

גאגא מפתחת מודעות לחולשות גופניות, מעירה מקומות מנוונים, חושפת את הקיבועים הפיזיים ומציעה דרכים לביטולם. העבודה משכללת את התנועה האינסטינקטיבית ומחברת את החלטות התנועה המודעת. גאגא מאפשרת חוויה של חופש ותענוג בדרך פשוטה, במרחב נעים, בבגדים נוחים ובליווי מוסיקה, כל אחד לעצמו ועם אחרים.

שיעורי הגאגא מתקיימים באופן קבוע ברחבי הארץ

גאגא מבוססת על שכבות-שכבות של מטלות. זהו אתגר שאנו כמשתמשי גאגא צריכים להיות זמינים לו.

אנחנו, המשתמשים, יכולים לנוע באיטיות בחלל כשבו בזמן תנועה מהירה מתרחשת בגופנו.
הדינמיקות השונות של התנועה שמתרחשות בו זמנית, הן רק חלק מזערי ממה שיכול להתרחש בגופינו בזמן נתון.

אנחנו מאפשרים לתודעה שלנו להביט ולנתח מספר דברים באותה העת.

אנחנו ערים לקשר בין מאמץ לתענוג, אנחנו מתחברים ל"תחושת שפע הזמן", במיוחד כשאנחנו נעים במהירות, אנחנו מודעים למרחקים שבין חלקי הגוף השונים, אנחנו ערים לחיכוך שבין הבשר לעצמות, אנחנו חשים במשקלם של האיברים, אנחנו ערים למקומות בהם אנו אוגרים מתח מיותר. אנחנו מוותרים, ומשחררים, רק בכדי להביא חיים ותנועה יעילה לאותם מקומות ששיחררנו.

אנחנו מקשיבים, מסתכלים, מודדים, משחקים עם מרקמים שונים של בשר, של תנועה, אנחנו יכולים להיות שטותיים, אנו מקשטים את הגוף שלנו מבפנים, אנחנו יכולים לצחוק על עצמנו.

אנחנו לומדים לאהוב את הזיעה שלנו, מגלים את התשוקה שלנו לתנועה ומתחברים למאמץ, אנחנו מגלים את החיתיות שבתוכנו כמו גם את עוצמתו של הדמיון.

אנחנו לומדים להעריך לשון-המעטה והגזמה, אנחנו מגלים את ההבדל בין הנאה ועונג ומשתמשים בשניהם כדי להגן על עצמנו מפני פציעות וכאבים, אנחנו לומדים להפעיל את הכוח שלנו באופן יעיל ולומדים להשתמש גם במקורות כוח "אחרים". אנחנו נעשים מעודנים יותר ומכירים בחשיבות של זרימת אנרגיה ומידע לכל הכיוונים בגוף שלנו

אנחנו מגלים את היתרון שבבשר הרך ובכפות ידיים רגישות, אנחנו לומדים להתחבר אל הגרוב גם כשאין מוסיקה.

אנחנו הופכים מודעים יותר לאנשים שסביבנו, ומבינים שאנחנו לא במרכז. לעולם לא נסתכל על עצמנו במראה. אין מראות. אנחנו נעשים ערניים יותר לדמות שלנו, אנחנו מתחברים לתחושת ה"אין סוף של אפשרויות"...

אנחנו חוקרים תנועה רבת ממדים, נהנים מתחושת השריפה בשרירים שלנו, אנחנו ערוכים להתפרצות, אנחנו מודעים לחומרים מהם אנחנו עשויים, ערים לכוח המתפרץ ולפעמים משתמשים בו.

אנחנו משנים את הרגלי התנועה שלנו על-ידי מציאת ואימוץ הרגלים חדשים, אנחנו יכולים בו בזמן להיות נינוחים וערניים, רגועים ודרוכים.
אנחנו זמינים...

גאגא מציעה דרך לחזק את הגוף, לשכלל את הגמישות, הזריזות, היעילות ולהעיר את החושים והדמיון. גאגא מפתחת מודעות לחולשות גופניות, מעירה מקומות מנוונים, חושפת את הקיבועים הפיזיים ומציעה דרכים לביטולם. העבודה משכללת את התנועה האינסטינקטיבית ומחברת את החלטות התנועה המודעת. גאגא מאפשרת חוויה של חופש ותענוג בדרך פשוטה, במרחב נעים, בבגדים נוחים ובליווי מוסיקה, כל אחד לעצמו ועם אחרים.

"אנו חוקרים תנועה רב ממדית, אנו נהנים מתחושת הבעירה בשרירים, אנו זמינים לפעולה. אנו מודעים לחומרים שמהם אנו עשויים, אנו מודעים לכוח המתפרץ שבנו, ולעתים אנו עושים בו שימוש. אנו יכולים לשנות את הרגלי התנועה שלנו. אנו יכולים להיות רגועים ודרוכים בו-בזמן. אנחנו זמינים?" אוהד נהרין

* כל התמונות צולמו ע"י אסקף , גדי דגון ומקסים וואראט